Kovintrade

Plinski kotli


 • Bosch kondenzacijski plinski kotli med vodilnimi na svetu 
 • enostavno upravljanje in nadzor
 • za vedno prijetno topel dom

Elektro kotli

 • nizka investicija in enostavna montaža
 • majhne dimenzije, vendar učinkovito ogrevanje 

Kotli na biomaso

 • kotli na biomaso svetovno priznanih proizvajalcev
 • ogrevajte se z domačim energentom: poleni, peleti, sekanci

Akcija 2024

Velja od 15.04.-30.07.2024

Podrobno

Kotli

Visoko učinkoviti kotli na biomaso, plin, olje in elektriko so vedno prava izbira za še tako različne lastnosti objekta in želje kupcev. Tudi če vaša hiša ni najbolj varčna lahko iz široke palete ogrevalnih peči izberete zase najboljšo. Sodobni ogrevalni kotli so danes konstruirani tako, da iz energenta izstisnejo največ kar lahko, pa naj gre za peči na polena, pelete, sekance, plin ali olje. Naš program zajema peči svetovno priznanih proizvajalcev kot so Bosch, ETA, Hargassner in ABC.  Centralne peči odlikuje visoka kakovost in učinkovitost.

Kotli na biomaso

Kotli na biomaso

Peči na polena, pelete in sekance

Plinski kotli

Plinski kotli

Plinske peči Bosch visoke kakovosti

Oljni kondenzacijski kotli

Oljni kondenzacijski kotli

Popolnoma avtomatiziran sistem ogrevanja z visokimi izkoristki

Elektro kotli

Elektro kotli

Preprosta namestitev in upravljanje

Industrijski kotli

Industrijski kotli

Kotli večjih moči, nad 50 kW

Različnost združena na enem mestu

 • preprosto in varno v prihodnost z našimi najučinkovitejšimi energetskimi rešitvami
 • centralne peči za ogrevanje na biomaso, plin in olje svetovno priznanih proizvajalcev
 • vrhunski ogrevalni sistemi blagovne znamke Bosch (toplotne črpalke, plinski in oljni kondenzacijski kotli, solarni sistemi...)
 • brezplačen prvi zagon opreme Bosch, ki ga opravi pooblaščeni serviser
 • široka izbira kotlov različnih energentov vam omogoča najboljšo rešitev na enem mestu
 • izredno učinkovite in tehnološko dovršene centralne peči, skrbijo za popoln komfort vašega doma
 • več kot 30 let znanja in izkušenj na področju ogrevalnih sistemov
 • Bosch ogrevalni sistemi s skoraj 200 letno tradicijo
 • top rešitve za novogradnje kot tudi sanacijo obstoječih objektov za individualne kot industrijske objekte

Zanimivo in koristno je vedeti

Da v povprečju ogrevalni sistem za delovanje, če preračunamo v km vožnje presega cca. trikrat več kilometrov kot jih opravi en avtomobil. Če na primer na leto prevozite z avtom 15.000 km jih vaš ogrevalni kotel 45.000. Zanimivo mar ne! Zato ni zanemarljivo dejstvo, da je vzdrževanje ogrevalne peči izredno pomembno. Če se želite več let varčno in dolgoročno ogrevati, morate pomisliti tudi na redni servis ogrevalnega sistema, enako kot pri vašem avtomobilu. In pametno je imeti pri roki nekoga, na koga se lahko obrnete. Pri nas imamo servisno - montažersko mrežo po celotni Sloveniji z več kot 150 poslovnimi partnerji.

Za modernizacijo vašega ogrevalnega sistema, so vam na voljo številne možnosti. Ponujamo ustrezne rešitve z različnimi energenti za eno ali dvo družinske hiše, stanovanjske enote in tudi industrijske objekte. Ogrevalni sistemi so prilagojeni vašim potrebam in vam zagotavljajo enostavno upravljanje, z visoko stopnjo učinkovitosti. Praviloma bi se naj stare centralne peči po 15 do 20 letih zamenjale z novimi, saj tehnologija v tem obdobju pogosto zastari, sama učinkovitost peči pa se z leti tudi zniža. To posledično povzroči tudi večjo porabo energenta. Če se odločate za nov ogrevalni sistem morate biti pozorni tako na ceno kotla kot njegove tehnične lastnosti in učinkovitost. Vsak prihranjem kubični meter energenta boste občutili v svoji denarnici. Zato se odločajte za ogrevalne kotle, ki so preizkušeni in znani po svoji kakovosti.

Naš cilj je vedno izboljšati obstoječe stanje, nihče ne bi smel biti zadovoljen s tem, kar je že bilo doseženo. Potrebno si je prizadevati, da bi svoje delo opravil še boljše. To načelo Roberta Boscha je še naprej naša zaveza in predstavlja našo motivacijo za delo, s ciljem doseganja skupnih uspehov. Skupaj z vami želimo zgraditi prihodnost tehnologije ogrevanja. Če med seboj tesno sodelujemo se lahko drug od drugega ogromno naučimo in nenehno izboljšujemo sisteme ogrevanja, ter s skupnim sodelovanjem postanemo uspešni. Skupaj lahko dosežemo vse!

Vam je pomembno popolno udobje ali ste pripravljeni nekaj časa nameniti tudi sistemu ogrevanja? Imate radi kakšno temperaturo bolj toplo? Porabite veliko tople sanitarne vode? Imate prostorsko stisko? Če vam je pomembno, da za ogrevanje ne namenite nič več časa, kot toliko, da vsako leto pokličete svojega serviserja, da naredi redni letni servis naprave, potem se morate odločiti za popolnoma avtomatiziran sistem. V tem primeru govorimo o toplotni črpalki ali plinskem kondenzacijskem kotlu. Sodobni kotli na biomaso, kot so kotli na polena, pelete in sekance vam v veliki meri omogočajo enostavno in skoraj avtomatizirano delovanje, vendar je potrebno nameniti nekaj časa za čiščenje in poskrbeti za energent. V teh primerih morate imeti tudi prostor kamor boste energent shranili. Pri kotlih na polena je potrebno nekaj več časa nameniti še kurjenju. Kljub daljšim zgorevalnim časom in visoki učinkovitosti, kotli na polena niso popolnoma avtomatizirani. Je pa res, da les daje najboljšo toploto in če vas rado zebe, boste v denarnici dvig sobnih temperatur najmanj občutili. Pri izbiri kotla je seveda zelo pomembno kakšne imate navade, kaj pravzaprav želite in katere so za vas najbolj optimalne rešitve ogrevalnega sistema glede na trenutno stanje. Pravo rešitev lahko vedno najdete pri nas.

- kotli na polena (ETA SH, ABC Delta)

- kotli na pelete (ETA PU in ETA PC)

- kotli na sekance (ETA eHack)

- plinski kondenzacijski kotli (BOSCH)

- oljni kondenzacijski kotli (BOSCH)

- elektro kotli (BOSCH)

- h kateremu energentu se nagibate

- kakšno bivalno površino ogrevate

- kakšne so lastnosti objekta (izoliranost, lega, radiatorsko ali talno ogrevanje...) 

- ste veliko odsotni od doma

- ste pripravljeni vložiti nekaj svojega prostega časa za potrebe ogrevanja 

- kako velik imate prostor kamor bi lahko postavili ogrevalni kotel

Pomoč pri nakupu

Z več kot 30 letnimi izkušnjami na področju ogrevalne tehnike, zagotavljamo optimalne rešitve za vaš ogrevalni sistem. Stopite v stik z nami in se prepričajte sami!

03 42 78 132 Povpraševanje

Za prijavo na e-novice v spodnji obrazec vpišite vaše ime in e-naslov.

Kontakt
Naslov

KOVINTRADE d.d. Celje
3001 Celje, P.P. 1040
Mariborska Cesta 7, Slovenija