Kovintrade

Plinski kotel Condens GC 7000i W

 • svetovno priznan kotel 
 • tiho in brezhibno delovanje 
 • najboljše razmerje med kakovostjo in ceno

Plinski kotel Condens 2300 W

 • majhen vendar izredno učinkovit
 • izkoristek kotla do 94%
 • posebej primeren za manjša stanovanja

Plinski kotli

Svetovno priznani plinski kondenzacijski kotli Bosch s svojim učinkovitim in zanesljivim delovanjem zagotavljajo v vašem domu vedno prijetno bivanje. Varčno delovanje in vgrajene kakovostne komponente so odlike Boschevih plinskih kondenzacijskih kotlov. Kotli so modernega videza in majhnih dimenzij, zato jih boste lahko enostavno vključili v vsak bivalni prostor. Ogrevajte se s plinskimi kotli Bosch, ki so dobro preizkušeni, saj je v Evropi vgrajih več kot 7 milijonov tovrstnih naprav. 

Prednosti plinskih kotlov

 • popolnoma avtomatizirano delovanje in enostavno upravljanje
 • idealna izbira kadar nimate veliko prostora za vgradnjo ogrevalne naprave
 • kotli so izredno učinkoviti, z visokimi izkoristki in zanesljivim delovanjem
 • blok plinskih kotlov Bosch je več kot milijonkrat preizkušen
 • nenehen razvoj in testiranje iz strani uporabnikov zagotavlja visoko kakovost kotlov Bosch

Zanimivo in koristno je vedeti

Plinske peči Bosch predstavljajo pomembno vlogo pri sodobnem ogrevanju, saj spadajo med najbolj izpopolnjene sisteme ogrevanja. S svojo tehnologijo pripomorejo tudi k zmanjševanju emisij. Z doseganjem visokih izkoristov in tihim delovanjem, boste s plinskimi kondenzacijskimi pečmi Bosch varčno ogrevali bodisi hišo ali pa stanovanje v bloku. Plinske peči Bosch so zasnovane tudi tako, da lahko za pripravo tople sanitarno vode izbirate med različnimi variantami: priprava z eksternim bojlerjem, vgrajenim bojlerjem ali pa s pretočno pripravo tople sanitarne vode. S svojo robustno konstrukcijo plinske peči Bosch zmorejo zmanjšati nalaganje vodnega kamna, vsled česar bo življenjska doba peči daljša.

Prednost ogrevanja z zemeljskim plinom je, da so sodobni plinski kondenzacijki kotli zasnovani tako, da izkoriščajo energijo še iz dimnih plinov. To zagotavlja nizko porabo energenta in konstantno visok izkoristek. Zemeljski plin je tudi najčistejše fosilno gorivo. V primeru, da se odločite za vgradnjo plinskega kondenzacijskega kotla, je tudi investicija ena izmed najcenejših. Uporaba zemeljskega plina pa ni samo za ogrevanje in pripravo tople sanitrane vode, ampak ga lahko uporabite tudi za kuhanje. Tako imate eno rešitev za dva različna sistema.

Plinski kondenzacijski kotel Bosch Condens 2300 je odlična rešitev, kadar imate na razpolago malo prostora za vgradnjo ogrevalne naprave. Ti kotli so še posebej zanimivi za manjša stanovanja, saj se s širokim območjem modulacije (razmerje 1:8) nenehno prilagajajo vašim potrebam po toploti. Ker omogočajo ogrevanje bivalnih prostorov in pretočno pripravo sanitarne vode imajo vse kar potrebujete za prijetno udobje v vašem domu. Odlična izolacija plinskega kondenzacijskega kotla Condens 2300 pa poskrbi za ogrevanje šepetaje tiho.

Za zanesljivo, varno in varčno delovanje plinskega kondenazcijskega kotla je priporočljivo opraviti servisni pregled vsako leto. Z rednim vzdrževanjem si tako zagotovite brezhibno delovanje naprave in garancijo za varno obratovanje celotnega ogrevalnega sistema. Nestrokovni oz. neredni pregledi in vzdrževanja ogrevalnih naprav imajo lahko zelo resne posledice, tudi hude nesreče s smrtjo. Zato je še posebej priporočljivo, da se servis naprave opravi vsako leto, ob koncu ogrevalne sezone oziroma najkasneje pred pričetkom naslednje. Poskrbite sami za svojo varnost in redno vzdržujte ogrevalni kotel.

Za prijavo na e-novice v spodnji obrazec vpišite vaše ime in e-naslov.

Kontakt
Naslov

KOVINTRADE d.d. Celje
3001 Celje, P.P. 1040
Mariborska Cesta 7, Slovenija